توضیحات:
چیکو یک درخت گرمسیری است که به سرما حساس بوده و نوار ساحلی استانهای هرمزگان و سیستان و بلوچستان مکان مناسبی برای پرورش آن است. میوه چیکو بسیار شیرین بوده و طعمی شبیه کارامل دارد و منبع غنی از گلوکز است که علاوه بر تازهخوری جهت تهیه مربا، مارمالاد، بستنی میوهای و نیز جهت استخراج کلوگز و پکتین مورد استفاده قرار میگیرد. میوه نارس و نیمرس چیکو بسیار گس بوده و نبایستی خورده شود. میوه چیکو فرازگراست و بعد از بلوغ و برداشت از درخت قابلیت رسیدن دارد. میوه بالغ بعد از برداشت در دمای اتاق میرسد و سپس در یخچال یا فریزر قابل نگهداری است. رسیدن میوه چیکو از محل اتصال به ساقه آغاز شده و به نوک میوه سرایت میکند (برعکس خرما). یکی از ویژگیهای مهم میوه چیکو، قابلیت فریزکردن میوه آن است که به دلیل بالا بودن درصد قند آن (حدود 21 درصد) میتوان میوه را بعد از رسیدن در دمای زیر صفر به راحتی نگهداری کرد و سپس جهت تهیه بستنی میوهای و نیز در مخلوط با شیر مورد استفاده قرار داد.