طراحی و ساخت انواع خشک کن خورشیدی محصولات کشاورزی

نام ارائه دهنده:محمدعلی میرزایی

توضیحات:

یکی از بهترین روشها برای جلوگیری از فساد و افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی مانند انواع میوه و سبزی و حفظ ویتامین‌ها و مواد معدنی، خشک کردن آنها بروش خورشیدی است. اغلب محصولات کشاورزی چیزی بین ۲ تا ۹۶ درصد آب میان‌بافتی دارند که دلیل اصلی فساد آنها وجود همین آب میان‌بافتی آنها است. در خشک‌کن‌های خورشیدی با کاهش آب میان‌بافتی آنها مانع رشد عوامل موذی و درنتیجه افزایش ماندگاری آنها تا ماه‌ها یا حتی سال‌ها می‌شوند. در این طرح انواع خشک کن خورشیدی تونلی، گلخانه ای و کابینتی برای محصولات کشاورزی بویژه محصولات بومی منطقه مانند خرما، پیاز، فلفل دلمه ای، انبه و ... که توسط اعضاء هیات علمی دانشگاه هرمزگان در شرکت آبادگران ساحل جنوب و با همکاری کارشناسان مرکز تحقیقات کشاورزی استان طراحی و ساخته شده معرفی می گردند.

سازمان:دانشگاه هرمزگان، دانشکده فنی و مهندسی